Zo verberg of verwijder je een YouTube-kanaal

December 2016

Wens je de inhoud die je op YouTube plaatst privé te houden? Wil je graag de zichtbaarheid van je kanaal, video's, reacties, likes of afspeellijsten aanpassen? Door in te loggen in je Google-account kun je de instellingen allemaal naar wens aanpassen:

Open je browser en log in bij https://myaccount.google.com. Ga naar het gedeelte Accountvoorkeuren en klik op Uw account of services verwijderen:


Klik op Producten verwijderen:



Voer vervolgens je wachtwoord in om toegang te krijgen tot de pagina Een Google-service verwijderen . Klik op GEGEVENS DOWNLOADEN om je data offline op te slaan en klik op het kleine Prullenbak-icoon naast YouTube:



De YouTube-inhoud verwijderen opent zich, je kunt kiezen tussen Ik wil mijn kanaal verbergen en Ik wil mijn inhoud definitief verwijderen:

Verberg je kanaal

Klap het gedeelte Ik wil mijn kanaal verbergen uit, selecteer de onderdelen die je wilt verbergen en klik op Mijn kanaal verbergen:

Je kanaal verwijderen

Klap het gedeelte Ik wil mijn inhoud definitief verwijderen uit, kies de onderdelen die je wilt verwijderen en klik dan op Mijn inhoud verwijderen:

Bekijk ook :
Ce document intitulé «  Zo verberg of verwijder je een YouTube-kanaal  » issu de CCM (nl.ccm.net) est mis à disposition sous les termes de la licence Creative Commons. Vous pouvez copier, modifier des copies de cette page, dans les conditions fixées par la licence, tant que cette note apparaît clairement.