Zo deel je foto's met Google Foto's

December 2016

Google Foto's is handig om te gebruiken als opslagdienst voor je foto's en video's. Door je foto's in Google Foto's te bewaren kun je ruimte vrijmaken op je iOS- of Android-apparaat. In deze How-To leer je hoe je je foto's met je vrienden kunt delen.

Je kunt je foto's en video's publiceren op Facebook, Twitter of Google+. Daarnaast biedt Google Foto's je de mogelijkheid om andere mensen uit te nodigen jouw content te bekijken via een link die je kunt delen. Het delen van foto's, fotoalbums of video's via Google Fotos werkt als volgt:

Zorg dat je bent aangemeld bij Google Fotos, klik links in het menu op Collecties en selecteer het type inhoud dat je wilt delen:


Klik op de Delen-knop rechtsbovenaan je scherm:


Kies de methode die het meest van toepassing is op het delen van je foto's:


Google Foto's geeft je de optie om je geografische gegevens te verwijderen wanneer je je foto's via een link deelt. Klik op de Hoofdmenu -knop > Instellingen en zet de schuif naast Geografische locatie verwijderen uit items die zijn gedeeld via een link naar rechts:


De mobiele app van Google Foto's is via CCM te downloaden voor zowel Android als iOS.

Bekijk ook :
Ce document intitulé «  Zo deel je foto's met Google Foto's  » issu de CCM (nl.ccm.net) est mis à disposition sous les termes de la licence Creative Commons. Vous pouvez copier, modifier des copies de cette page, dans les conditions fixées par la licence, tant que cette note apparaît clairement.